House of Chi

Finaste bordsdukningen med Feng Shui

Finaste bordsdukningen med Feng Shui

Intresset för dukningar och göra fint kring matplatsen är verkligen i ”ropet”.  Måltiden är ett socialt sammanhang och visst blir hela middagen lite roligare av att ha ett fint bord att sitta vid?

En av det mest energihöjande detaljerna vid en bordsdukning är ljusen och kan definitivt användas året om.

Man bör inte glömma de gröna detaljerna och fint är att sprida ut dem läns bordet. Använd gärna det som är knutet till årstiden, nu skulle det tex kunna vara någon höstkvist eller barrkvist. Det som alltid fungerar är färska örter eller någon form av eukalyptus.

Till vintern känns det goast att använda mer ”murriga” toner för att balansera upp det kalla och karga där ute. Ni vet de där med att balansera och kompensera för det som inte finns för att skapa det finaste, mysigaste och mest trivsamma om kring oss!

Jag vill bara poängtera att det finns en gräns för vad som fungerar och inte. Här är dukningen nog mest ett arrangemang. Här kan det bli lite vårt att prata med de som sitter tvärsöver när man har en blomster häck emellan. Så ordet lagom kommer väl till pass även vid en ”vanlig” om man tänker sig en social tillställning 😉

 

Är du på jakt efter nytt porslin vet jag att Dukatbord.se har tallrikskampanj på 25 % just nu (detta är ingen reklam).

 

Ha en toppen måndag!

Kram Rebecca

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *