House of Chi

Minska stress i ditt hem med hjälp av inredningen

Minska stress i ditt hem med hjälp av inredningen

Vi strävar efter en bra balans och en skön harmoni i de miljöer vi vistas i. Vi talar om energier. Flödar energin för fort kan man indirekt känna en stresskänsla. En stresskänsla man kanske inte kan ta på. Det skulle kunna vara för att du har ett för stort rum eller en för lång korridor utan att något bromsar flödet.

SÅ, hur kan du tänka för att minska en onödig stresskänsla i ditt hem med hjälp av inredningen.

Jo, en lösning skulle kunna vara dessa fantastiska spröjsade glasväggarna man visuellt bromsar energiflödet med. Det har blivit en het fluga på marknaden och jag kan förstå varför! Det är snyggt, smart och praktiskt!

Ljuset är en annan viktig del i våra inredningsmiljöer särskilt här, i vårt avlånga land där det är mer mörker än ljus stora delar av året. Vi måste alltså ta tillvara på den energi som det naturliga ljuset avger och vad är då inte bättre än att använda sig av en internfönstervägg! Då blir lösningen två i ett, en vägg som bromsar flödande energi samt släpper in det viktiga ljuset.

Tänk den fantastiska möjligheten av att få ett stort ljusinsläpp av en stor öppen väggyta/fasad. Hade de ovan valt att ha bara glas skulle den där mysiga, ombonade känslan inte kännas lika påtaglig som här när de använt sig av den spröjsade fönsterväggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *