House of Chi

Inredningstjänster

Inredningstjänster


Med mina inredningstjänster hjälper jag dig att skapa trivsamma och harmoniska heminredningar, inredningskonsultationer och Feng Shuikonsultationer till privatpersoner och företag.

Min teori är att ni inte ska behöva inhandla nya möbler och accessoarer för att skapa det perfekta boendet eller kontoret om man inte nödvändigtvis måste eller vill. Inte heller är det trender som är det primära utan en personlig inredning utifrån dina önskemål.

Jag håller inspirerande föreläsningar om läran om Feng Shui och hur vi kan påverka vår inredningsmiljö och därmed vår hälsa och prestation. Läs mer under respektive kategori: privatpersoner, kontorsinredning och föreläsare Feng Shui.

Jag utgår från Kungsbacka men tar mig gärna dit du finns. 

Vi på Yogaroom var mycket imponerade av Rebeccas konsultations hos oss. Hon är mycket påläst och förmedlar med närvaro och bjuder på sig själv. Skulle absolut anlita henne för en konsultation till!

Hennes föreläsning var intressant och hon fångade alla i rummet med hennes passion för vad hon gör och vi blev mycket inspirerande. 

- Camilla och Catharina, Yogaroom Kungsbacka