House of Chi

Inred med Feng Shui 3- Placera dig i kraftposition

Inred med Feng Shui 3- Placera dig i kraftposition

Inom Feng Shui talar man om trygghet, hur vi placerar oss i ett rum för att skapa trygghet och känna en harmoni. Detta gäller så väl i ditt privata hem som på kontoret.

Vi vill se vem som kliver in i rummet så därför vill vi ha våra ansikten riktade ut över rummet mot dörren. Vi vill alltså eftersträva att sitta, ligga, stå och bygga våra hus i kraftposition. I bland kallas det även för ”armchair position”, en fåtölj med hög rygg, stöd vid sidorna med en fotpall framför.

RENOVERING
                                                                  Foto av Optihem. Houzz
 Här sitter alla i kraftposition, vare sig du väljer soffan eller om det är dags för middag.
KSD Showroom
                                                                  Foto av Oliver Heinemann | Architectural Photography 
 Att sitta i kraftposition på arbetsplatsen skapar trygghet och man presterar bättre. En eventuell stressnivå minskar och chansen till högre arbetsro och bättre välmående på jobbet ökar.
Inspiration
                                                                  Foto av Linzoshouse
Det bästa förutsättningarna att få en god natts sömn är att placera sängen så du har uppsikt över dörren. Att sova med huvudet mot dörren kan indirekt skapa en känsla av oro och obehag. Placera helst inte sängen under eller bredvid ett fönster, här kan uppstå ”rusande” energi mellan dörr och fönster.
Som vanligt finns det lösningar på alternativa kraftpositioner och behöver ni hjälp med detta hör ni av er till mig så kan jag hjälpa er!
Varmt välkomna att höra av er!
Rebecca
House of Chi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *