House of Chi

Inred efter årstid

Inred efter årstid

inredning styling feng shui  kugsbacka göteborg heminredning hjälp med inredning  inredningsstylistI dag kände jag i luften att hösten är på väg, det är svalt och skönt ute. Jag älskar hösten!

Även om jag tyvärr inte tillhör den individ som varvar ner så mycket så blir känslan den i alla fall. Det är nu vi börjar kliva in i yin-tider, mörkare, svalare, lugnare.I dag kände jag i luften att hösten är på väg, det är svalt och skönt ute. Jag älskar hösten!

inredning styling feng shui  kugsbacka göteborg heminredning hjälp med inredning  inredningsstylist

Titta bara på djuren så förstår ni vad jag menar, ta fåglarna t ex. De vaknar till liv när Yang-tiden på året kommer i gång. Det börjar spricka upp och det blir ljusare. Den tiden på året som fåglarna börjar ”ragga” kan man säga😊 Man kan höra fågelkvitter dygnet runt (om man bor nära några träd i alla fall). Men nu i yin-tider hör man dem knappt.

inredning styling heminredning kontor fengshui kungsbacka göteborginredning styling feng shui  kugsbacka göteborg heminredning hjälp med inredning  inredningsstylist

inredning styling feng shui  kugsbacka göteborg heminredning hjälp med inredning  inredningsstylist
 

Så, till det jag vill säga med det, är att vi förvandlar vår omgivning efter tid på året. När det blir kallt och svalt ute (Yin) vill vi värma upp (Yang) vår omgivning. Vi balanserar och kompenserar inredningen för att uppnår en harmonisk miljö. En typiskt inredningsdetalj är fårskinnet. Den inte bara ser varmt ut utan ger även eld elementet till sin sort. Läs mer här om alla element.

 Ha en underbar dag!

 Rebecca

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *