House of Chi

Idéer för små kontorsutrymmen

Idéer för små kontorsutrymmen

Hej på er. Jag tänkte jag spinner vidare på kontorsrummet med lite idéer för små kontorsutrymmen. Är själv lite intresserad av att hitta en bra möbel för litet utrymme. Jag kan tänka mig att vi är fler som inte har de största ytorna hemma till att inreda ett kontor på 🙂 Inredare, inredningsdesign, feng shui konsult, privata och offentliga miljöer, göteborg, kungsbacka, särö, kullavik 3Det är ju viktigt att sitta bra. Alltså, ha sikt över dörren. Undermedvetet och något som finns i oss sedan vi bodde i grottor, är att inte sitta med ryggen mot en dörröppning. Vem vet när faran är inne. Skämt och sido, vi arbetar alltså bättre när vi känner oss trygga och när vi har det fin och ordning plockat omkring oss.

Inredare, inredningsdesign, feng shui konsult, privata och offentliga miljöer, göteborg, kungsbacka, särö, kullavik 3Hos Crate & Barrel hittade jag denna möbel som även fraktas till Sverige

Har man väggar som är osymmetriska och svåra att möblera kan man som de gjort här såga ut en anpassad skiva för att skapa utrymme.  

String hyllsystem älskar jag! Tar lite plats, ger en känsla av rymd och luft. Men tyvärr bara jag så det inköpet får vänta tills jag arbetat klart med min övertygelse…

Ha en härlig dag!

Rebecca

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *