House of Chi

Höstens inredningsfärger 2016

Höstens inredningsfärger 2016

Feng Shui-analys av höstens färgtrender 2016. Lätt att konstatera är att vi går mot höst. När det blir kallare ute vill vi kompensera detta inne med att värma upp våra bon.

Mörkare grön eller petrol är en återkommande färg och likaså nyanser av lila. Men passar det alla?

Några av årets trendfärger 2016, visst ser det varmt och härligt ut. Med hjälp av färgerna kan vi påverka energierna i våra hem. Många är vågade att måla om hela väggar andra tar in detaljer.

 

Är du som person tyngd, svår att få igång energin och motivationen till att ta tag i saker bör du kanske inte måla om hela rum utan hålla dig till assessorerna i stället. Den ljusa färgen (vitt) är fortfarande en energihöjare, det kommer vi inte i från.

 

dagbedd artelleriet

Dagbädd från Artilleriet

Urläcker dagbädd får Artilleriet, denna har jag suktat efter ett tag…..men med tanke på prislappen hoppas jag att mitt intresse svalnar snart 😉 Lyllo dig som kan mjuka upp ditt hem med denna! Men det jag egentligen ville visa är den vackra sänggaveln!

Kolla in elegansen i denna ”trendfärgssoffa!” Som sagt för att använda sig av trendfärger behöver man inte måla om väggarna, nöj dig med det ”lilla”. Visst ser den härlig ut att slänga upp fötterna i. Sammanfattningsvis handlar det om att kompensera och balansera, inte överdriva utan ”känna in”.

Lycka till med ditt val av färger!

Kram

Rebecca

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *