House of Chi

Finn balans i enkelheten

Finn balans i enkelheten

Vi har i dag mer behov än någonsin att finna balans i våra liv!

Många arbetar heltid, kommer hem till små barn, trotsiga tonåringar eller annat som pockar på ens uppmärksamhet.

Det är då lite extra viktigt att rå om våra hem, våra ”borgar”. Känna att man inte behöver komma hem till stök.

Feng Shui handlar om att organisera saker omkring dig på ett sätt som främjar ett positivt flöde av energi. Det behöver inte innebära minimalism men inte heller mata in en massa prylar för att få en balans mellan de olika elementen (trä, eld, jord, metall och vatten).

Det här är en balansgång, vad behöver du lite extra av just nu? Varje liten sak utstrålar energi så tillför det som ger dig positiv energi➰

Ha en skön helg!

Rebecca

One thought on “Finn balans i enkelheten

 1. Ekenäsliv

  Hej fina du <3
  Hoppas allt är fint med dig <3

  Balans ja… På något lustigt vänster är jag mer balanserad rent humörmässigt nu.
  Känner bara sån ödmjukhet och kärlek inför det jag har.
  Sen åker mina känslor total berg-och-dalbana…
  Vissa dagar är jag hemma hela dagen och då är det verkligen viktigt för mig att känns ro här hemma.
  Det får ändå ta sin tid nu och jag är ok med det… Jag som alltid varit så grymt otålig. Har så mycket större förståelse om min man inte orkar med att koppla nån sladd efter jobbet. Då säger jag bara, ok det tar vi en annan dag och blir inte frustrerad som jag definitivt blev innan.
  Vi har färska blommor hela tiden och det mår jag så bra av.

  Hur känner du? Har ni landat i huset och kommit i ordning med allt?

  Ta hand om dig vännen!
  Kramar Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *