House of Chi

Färgtrenderna som förgyller 2016

Färgtrenderna som förgyller 2016

Ahhh, det är ju inte annat än att man myser lite i själen när man blickar in på färgtrenderna 2016.
Domino har nämnt några riktigt läckra färger. Det är något pudrigt över det hela men en sammetslen känsla. Dessutom kan man välja och vraka bland de färger som passar än bäst :)

Har man behov av att komma hem, landa, varva ner och vila, gör dig denna lugna gröna färgen sig bra. 

I badrum är vi allt som oftast nakna och sårbara, vad passar inte bättre än en härligt varm och skön äkta matta med en omhändertagande/läkande/tröstade puderrosa färg på väggen. Det är dessutom bra med runda mjuka former i badrummet och det varma jordade trägolvet inbringar en varm känsla. 
Känns nästan som om det aldrig kan bli kallt i detta badrum :)

Den grå/blå, kanske en uns av grön färg på väggen, den känns härlig och rogivande för ett sovrum. Lite kvinnlig på något sätt. Tänk bara på att inte ha något ovan för ert huvud när ni ska sova, det kan en bli en otrygghets känsla. 
Måste bara berätta, när vi var hos svärmor i Spanien över jul hade hon tungkonst ovan huvudändan på sängen. Jag tänkte genast på det när jag skulle lägga mig för att sova och var bara tvungen att skuta upp för att se så den var väl förankrad i väggen …… Det var den som tur var….

Sen har vi den klassiska vita härliga färgen som är vår allas chihöjare. Här mjukas den upp med material från naturen och runda former. Det ser inte ut som någon skulle bli placerad under de tunga takbjälkarna vilket är tur för det kan kännas tryckande och skapa en känsla som om man inte vill sitta där en längre stund. Men visst ser det ut som ett mjukt hem trots allt det vita :)
Njut av färgtrenderna 2016.
Nu ska jag ställa mig i fönstret och titta när det snöar, vi är tyvärr inte så lyckligt lottade när det kommer till snö, så barnet i mig kryper fram när det börjar snöa :)
Kramar till er!

2 thoughts on “Färgtrenderna som förgyller 2016

  1. Ekenäsliv

    Verkligen rofyllda kulörer!
    Jag är väldigt sugen på mer blått här hemma nu… Undrar om det finns någon förklaring till varför man vill ha in en särskild färg i sitt hem i vissa perioder..? Vet du?
    Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *