House of Chi

Fantastisk fotograf och stylist!

Fantastisk fotograf och stylist!

Jag läste Vakre Hjem & interiör för några månader sedan och såg ett reportage, där bilderna fångade mig. I går fann jag fotografen och stylisten igen! efter att ha kikat runt en del på mitt och mångas inspirationsforum, Pinterest.

Hon heter Paulina Arcklin och arbetar som sylist och fotograf. Helt makalösa bilder tar hon och fångar varje ögonblick.

Checka in dessa bilder, så vackra och talande! Med blandade stilar som natur, eklektiskt, exotiskt, skinn, trä, läder, metall får vi njuta av hennes ”work”:)

Här har man verkligen inrymt ALLA element för en trivsam och rogivande miljö! Ser ni elden! – de röda rosorna i marmorfatet som blir metall då den är rund. Vatten elementet i de svarta möblerna, trädet som växer i jorden.  Jag vill genast in i rummet 😉

Bilder: Paulina Arcklin 
Ha det så skönt 😉
Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *