House of Chi

Din hall, ett av de viktigaste rummen i hemmet.

Din hall, ett av de viktigaste rummen i hemmet.

Hej på er! Njuter ni av sommarens lata dagar eller har ni börjat jobba? Själv värmer jag upp efter en lång och skön sommar. Först lite cup i Helsingborg och sen startar jobbet på allvar.

Oavsett ledig eller inte har vi våra hem att sköta.

Hallen är det rum i hemmet som vi bör ha lite extra koll på, det är det första rum vi ser när vi landar hemma och det sista vi ser när vi lämnar. Hur det ser ut i hallen sätter prägeln för din dag och resten av hemmet.

Övermöblera inte hallen, har du en smal hall bör du möblera därefter. Det finns fina smala skoskåp och smala byråer  för att ha någon form av förvaring. Klicka här för tips! Glöm inte spegeln för att visuellt göra rummet bredare.


inredningsdesign, feng shui konsult, inredare, hjälp med inredningen, kungsbacka, särö, kullavik, malevik, askim, göteborg                                             Pinterest

En ljus hall känns mer öppen och välkomnande. Förvaring är A och O för att hålla kläder och skor undanplockade. Känner du dig stressad och irriterad någon dag råder en stökig hall inte bot på detta. Försök få familjen att hjälpas åt att hålla det städat och fint.

Nu kanske ni tänker; ”Å det är lätt tror du?” Nix! Det är inte lätt men jag brukar säga till barnen, ”-om ni hjälper till får ni en goare och gladare mamma!” och banne mig, det har fungerat – ibland 🙂

Tänk på ett inte placera en spegeln mitt framför dörren. Då studsar energin som kommer utifrån ut igen.

Har du lyckan att ha en stor och öppen hall är det att föredra ett möblemang i mitten av hallen för att bromsa flödet av energi. Energi följer formen så ett runt bord är exemplariskt! En matta är även det att föredra för en harmonisk inredning.

Hed hopp om en god start denna dag!

Kram Rebecca

One thought on “Din hall, ett av de viktigaste rummen i hemmet.

 1. Ekenäsliv

  Tänker krama ur de här sista dagarna så gott det bara går 😉
  Älskar verkligen dina handfasta tips! 🙂

  Nästa fredan kommer vi på Hemnet :))) Iiiiii, spännande och lite kräkfärdigt…
  Vill du länka?
  Ta and om dig och ha en fin helg!
  Kram Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *