House of Chi

Badrumstankar

Badrumstankar

Vi står inför badrumsfix. Vi ska inte renovera hela badrummet, bara byta ut vissa delar. Framför allt speglarna och handfat.

Jag har helt klart bestämt mig för att köra på rund spegel. Varför? Jo, för att balansera upp allt det kantiga och där med mjuka upp känslan i det annars så kalla rum. Inredningshjälp, badrum, rund spegelBallingslöv

I våra badrum är vi ofta nakna och sårbara. Därför är det fördelaktigt att mjuka upp inredningen och även tillsätta mjuka sköna textilier.

Pinterest

Dessutom är det också viktigt att få skämma bort sig själv för en stund och vad passar då inte bättre än att tillsätta sköna hudprodukter och kanske någon svag doft av något gott. Här kan jag tipsa om Zara Home’s White Jasmine- doftpinnar. Från 169 kr. Jag är väldans känslig mot starka dofter men just denna passar toppen:)

Hoppas ni njuter av helg och ledighet!

Kram

Rebecca

One thought on “Badrumstankar

 1. Ekenäsliv

  Heeej vännen,
  Är ni med i flyttartagen nu?
  Vi fick tillträde till lägenheten i fredags och nu har maken rivit ut köket.
  Hade verkligen inte kunnat bo där annars… sen kommer paps på torsdags så ska han o jag måla om överallt på fredag…
  Gosh så mycket hål och skit på väggarna… Och städningen ska vi bara inte prata om. Om man inte kan städa är det bättre att leja bort. Det borde de flesta göra, för få kan städa ordentligt idag. Förutom jag själv då, ja jag kan verkligen städa, men tänker inte göra det själv här för det är alldeles för övermäktigt och vi har nog som det är. Ska beställa en storstädning till lägenheten när köket är klart.
  Gnäll, gnäll… förlåt! Blev bara en anings besviken i fredags när vi fick nycklarna.
  Vet att det bara är en bro till något annat…
  Badrummet är ändå fräscht, tack o lov! Grå platsmatta och vit kakel. Men det fulaste badrumsskåp man kan tänka sig… Low budget liksom. Får se vad jag kan hitta på för att försöka piffa upp det hela.
  Nä, nu får jag sluta med min klagolåt…
  Ta hand om dig och hoppas allt går fint med flytten.
  Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *