House of Chi

Att sova i kraftposition

Att sova i kraftposition

Vad sägs om att checka in på ett övergivet stall i Spanska inlandet. Jo då, det är topprenoverat såklart!  Tänk att få leva i ett med naturen och möjligheten till avkoppling utan uppkoppling (även om det säkert är valfritt).

inredning, inredningsdesign, hjälp med inredning, feng shui, kungsbacka, göteborg, inredningshjälp, kontorsinredningÄven om man högst troligt är själv på några kilometers avstånd och man kanske inte behöver oroa sig att någon smyger in i sovrummet när vi vilar eller sover har vi undermedvetet en vilja om att placera oss i trygghet. Det är det vi inom Feng Shui kallas för att placera oss i kraftposition.

inredning, inredningsdesign, hjälp med inredning, feng shui, kungsbacka, göteborg, inredningshjälp, kontorsinredningHär sover vi i kraftposition med stöd vid huvudändan och fri sikt ut över rummet.

Här sover vi inte i kraftposition.

Kan ni ”känna” hur jag menar här. Du har ingen som helst kontroll över vem som dyker upp bakom din huvudända. Om det nu är så att du inte kan vända på sängen kan man genom att använda sig av Feng Shui´s teorier kompensera för detta. Det finns olika lösningar på detta men ett av dem är att placera en spegel snett mitt emot sängen (aldrig mitt framför dig) för att spegla rummet bakom dig.

Sov gott i natt mina vänner :)

Kram Rebecca

Läs mer om detta fantastiska hotell i Spanien här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *