House of Chi

Att inreda så man trivs

Att inreda så man trivs

Idag var jag hemma hos en familj som jag gjorde mitt examensarbete hos, en feng shui konsultation. Redan då, på plats, kunde jag konstatera vissa saker. T ex att dottern låg placerad över en sk. currylinje och att hon inte låg i kraftposition.

Mamman i familjen beskrev att dottern ofta var trött. Nu hade de möblerat om och flyttat runt möbler i rummet och skapat en balans. Hon sover nu även i kraftposition (stöd i ryggen och på sidorna med fri sikt mot dörren).

hemtrenderBild: Hemtrender

Det bästa med mötet var att jag fick höra att hon nu sover gott och vaknar utvilad.

Detta glädjer mig 🙂

Feng Shui handlar alltså om att skapa en balans och finna en harmoni i inredningen. Klara man inte att skapa detta själv tycker jag personligen att man bör kontakta en av oss konsulter. Du finner ett register över certifierade Feng Shui konsulter på: svenska feng shui förbundet.se

Ha en god afton!

Kram

One thought on “Att inreda så man trivs

 1. Ekenäsliv

  Va fint det måste kännas att göra skillnad för andra så <3
  Hemmet är ju verklige så betydelsefullt!
  Här är ju lite kaos igen, så det ska bli så skönt att få en helhet i hemmet när den delen med är klar.
  Ha en riktigt fin kväll!
  Kram Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *