House of Chi

Positiv energi i ditt hem och din omgivning med chihöjare

Positiv energi i ditt hem och din omgivning med chihöjare

Mina vänner, vilken dag vi har haft i dag! En hel drös med positiv energi har jag samlat på mig i dag, både ute och inne. Ska sanningen fram har jag känt mig lite labil och underlig några dagar nu……Hmmmm undrar just om det beror på att jag är kvinna 😉

Hur som helst nu känns livet gott igen, det är skönt att veta att det kan bli bra. Jag har ”skaffat” mig energihöjare till mitt hem och insupit vårsol ute.

IMG_9012

I japanska trädgårdar finns det ofta en bro som symboliserar vägen genom livet. Har man lyckan att få ha en bäck i sin trädgård varför inte bygga en bro som får bli till ett smycke, är den vacker och välbygd har du dessutom skapat dig en chihöjare.

IMG_8998

Det finns inget bättre än friska vackra blommor. Är det dessutom undanplockat och rent i hemmet skapar det ett lugn liksom den gröna färgen.

IMG_9002

Den här platsen i vårt hem är Tai Chi platsen för frid och balans. Det är i mitten av huset. Här ska det hållas undanplockat och ordning för att ”mata” de övriga områdena med god energi. Denna plats ska ha en bra balans mellan Yin och Yang och de fem elementen, gärna saker från jord elementet (korgväskan).

Här kan man ha som ett litet altare. Det behöver absolut inte betyda att du placerar en Buddha eller en Jesus staty eller liknande, det kan alla gånger vara något som för dig betyder något och som du håller kärt.

Jag har valt att ha en Buddha för för mig symboliserar statyn vishet och dessutom tycker jag den är finn. Fraktad hela vägen från Thailand dessutom 😉

 

Hörrni, jag skulle bli så glad om ni ville skriva en rad eller två om det är något ni vill veta eller ha hjälp med! Det är dessutom super viktigt för mig att få feedback på denna blogg.

Ha en go afton !

Kram

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *