House of Chi

Köket, husets hjärta

Köket, husets hjärta

Köket, husets hjärta sägs det. Jo då, så är det nog. Det är ett rum med mycket energi (yang!) Det är här vi skapar det som föder oss och det är här vi tillbringar mycket tid.

Vanligen har vi hårda kantiga möbler och bänkskivor i ett kök vilket ökar yang energier. Det man kan tänka på då eller rättare sagt bör tänka på, det är att balansera upp med mjukare former. Så, kolla in denna superfina pallen/stolen. En masterpiece från Stolab, Miss Holly. Designad av Jonas Lindvall.
Inredningsdesign, inredare, feng Shui konsult, hjälp med inredning, heminredning, kontorsinredning 2Till vårt nya kök kommer denna att införskaffas, i ek (jord elementet), för att balansera upp och kontrollera vatten elementet som det högst troligt kommer att bli en del av. En svart bänkskiva och vatten i kranen ger mycket vatten energier. Pallen finns bland annat att köpa här //här//här.Inredningsdesign, inredare, feng shui konsult, inredningshjälp, privat inredning, kontorsinredning Prislappen är hög på Miss Holly så om ni är sugen på liknande kan jag tipsa er om en fin pall från Ellos. Kika på bilden nedanInredningsdesign, inredare, feng Shui konsult, hjälp med inredning, heminredning, kontorsinredning

Ha en ljuvlig tag!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *