House of Chi

Är du ett av House of Chis första referensuppdrag på företagssidan?

Är du ett av House of Chis första referensuppdrag på företagssidan?

KOntorsinredning, indredningsdesign, feng shuikonsult, kungsbacka, göteborg

 

Driver du ett företag där dina anställda är effektiva och trivs bra i sin arbetsmiljö? Får kunderna en bra känsla för ditt företag när de kommer in i receptionen eller slår sig ner i väntrummet? Om svaret är ja, är du bara att gratulera. Är svaret nej, vill jag träffa dig.

 

Vi påverkas i stor grad av hur vi har det om kring oss. Inredningen ska spegla den verksamhet som bedrivs och den vision företaget eller organisationen står för. En bra inredningsmiljö främjar välmående, hälsa och bidrar till ökad prestation hos chefer, medarbetare, samarbetspartners, kunder och gäster.

 

Inredningsbyrån House of Chi, som tidigare har varit inriktad på privata hem, utvidgar nu verksamheten till att även omfatta inredning hos företag. Fram till och med november 2017 får du som företag extra förmånligt pris på inredning av olika typer av verksamhetsmiljöer. Inredningsuppdraget innefattar:

 

  1. Behovsanalys – visar på vilken typ av inredning som bäst speglar företaget
  2. Skiss på rummet/rummen – med dokumenterat färg-, material-, möbel- och möbleringsförslag
  3. Genomförande av inköp och iordningställande

 

Är du ett av House of Chis första referensuppdrag på företagssidan? Kontakta mig gärna, så kommer jag till ditt företag för kostnadsfri offert.

 

Vänliga hälsningar

 

Rebecca Apelvi

0737-673226

rebecca@houseofchi.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *